Ny frisyr!

Ni som följer mig på Instagram (är en ytterst lat instagrammare, men för er som är nyfikna heter jag @cultureofmakeup även där) vet redan att jag var och klippte mig i fredags, och jag tänkte att vi skulle titta på min nya frisyr.

Så här såg jag ut innan jag gav mig iväg. Jag har inte klippt mig sedan december, så håret har hunnit bli ganska långt.

Jag klippte mig ungefär som jag klippte mig förra gången, med samma form på håret, men lite kortare och lite mer urtunnat i topparna. Min duktiga frisör Helena på Björn Axén stylade det lockigt, och förklarade hur man kan locka håret med sin plattång. Jag har försökt en massa gånger och misslyckats totalt, men efter hennes tips ska jag försöka lite till. Funkar det fortfarande inte så får jag kanske ta och investera i en separat locktång helt enkelt, typ en sån där konisk sak. Himla snyggt blev det när Helena gjorde det i alla fall!

När jag kom hem sprejade jag lite She-bang-a-bang sprayvax från EVO i håret för att göra det lite ”klibbigare” och få till en lite rufsigare känsla.Jag blev så förtjust i mina glammiga lockar att jag blev lite posig på kuppen.

Sjukt nöjd blev jag, men vi får se hur jag lyckats med att återskapa lockarna själv, som sagt. Klippningen i sig är i vilket fall jättefin och behöver egentligen inte stylas så jag kan i princip bara föna håret torrt och gå ut genom dörren. Det är en förutsättning för mig, som i princip alltid låter sminktiden gå ut över hårfixtiden när jag gör mig iordning, så jag knappt hinner dra en kam genom håret innan jag måste rusa iväg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.