Ett onödigt hurtigt inlägg (morgontrötta läsare varnas)

Glad måndag! Vilket härlig väder vi har nu. Trots att jag gärna hade haft lite mer värme under sommaren tycker jag att det är härligt att gå in i den här tiden, med hög och klar sensommarluft. Jag ställer klockan tidigt och tar friska morgonpromenader. Nu låter jag odrägligt hurtig, men jag blir så märkligt slö och ur gängorna på sommaren och har jättesvårt att komma upp ur sängen på morgnarna, även om jag har gått och lagt mig tidigt. Det börjar något tag i maj och håller i sig till den här tiden ungefär. Jag gissar att det hänger ihop med det ljuset, och att jag sover bättre när det blir ordentligt mörkt på nätterna. Därför firar jag att jag har kommit ur sommarslöheten genom att ställa klockan tidigt och få lite frisk luft på morgonkvisten. Ursäkta om ni fick en hurtighetsöverdos. Jag ska tagga ner tills imorgon.

Hur som helst, jag hade egentligen inte tänkt ge er min livshistoria, utan tänkte bara titta in lite snabbt för att visa upp en sminkning från förra veckan. Det är egentligen samma stil som jag kört med under större delen av sommaren, men nu har det krupit in lite murrigare färger också. Jag tror jag skulle iväg någonstans här, så jag gjorde bara en snabb bas och slängde på mig lite läppstift och mascara. Om jag inte minns helt fel är det här en läppenna från Makiash. Men jag kan ha fel, det kan jag. I vilket fall tror jag att ni kommer att få se mer av lite mörka, djupa färger på läpparna framöver här på bloggen.

Älskar att jag tar bilder där jag tittar ner, som för att visa ögonmakeupen, trots att jag helt uppenbart inte har en gnutta smink på ögonlocken. Det går liksom av bara farten efter ett tag 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.