Tre som tog slut

Dags att titta på tre produkter som har tagit slut på sistone. Den här gången är det två duschkrämer och en ansiktsmist.

Sense of Karma Shower Gel, 250 ml
Sense of Karma är, såvitt jag förstår, Ellos egna märke och består av träningskläder och kroppsprodukter. På Daisy Beauty Expo fick vi med oss den här duschgelen, en body mist och en t-shirt som är så mjuk att man nästan gråter när man tar i den (no joke). T-shirten använder jag som sovtröja, body misten har jag ställt in på toa för att friska upp luften där inne om det behövs (som kroppsdoft var det ingen favorit hos mig). Duschgelen har ungefär samma doft som kroppsmisten. Den doftar inte illa, men är heller inget som förhöjer duschupplevelsen på något märkbart sätt. Den torkar i alla fall inte ut huden, vilket alltid är något. Men jag kommer inte att köpa igen, eftersom jag främst köper mina duschgeler via mer lättillgängliga kanaler, typ på Apotek, på Åhlens osv.
Pris: 69 kr.

Oliva by CCS Shower Gel, 500 ml
Den här köpte jag av en enda anledning: storleken och priset. En 200 millilitersflaska räcker ingenvart hemma hos oss, så det är ingen idé att köpa dyra och lyxiga duschkrämer till vardagsbruk. Jag har mina väldoftande duscholjor och duschkrämer som jag tar fram när jag vill ha något som doftar extra gott eller känns extra lyxigt på huden, men till vardags är det drygt, billigt och snällt mot huden som gäller. Så det blir mest apoteksvaror. Den här duschkrämen motsvarar samtliga kriterier och kommer säkert att dyka upp igen här hemma. Nu senast slog vi dock till på ett erbjudande om 3 för 2 på ACO:s duschkräm, så det kommer vi att använda i ett bra tag framöver.
Pris: 79 kr.

Avène Eau Thermale 150 ml
Avènes klassiska fuktmist innehåller 100 procent av källvattnet som är Avènes signaturingrediens. Inga tillsatta ingredienser, alltså. Däremot ska vattnet i sig vara rikt på silica, mineraler och zink, koppar, selen och järn. Vad dessa enskilda ingredienser gör för huden vet jag inte riktigt, men vattnet sägs ha lugnande och mjukgörande egenskaper och vara särskilt bra för en irriterad och blossande hy. Om det är så mjukgörande vet jag inte, men det är skönt att spraya i ansiktet efter rengöring eller under dagen, och ett bra alternativ och prisvärt alternativ om du är ute efter en ganska basic fuktmist. Den här har jag hemma lite av och till och kommer säkert att köpa igen.
Pris: ca 80 kronor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.