Oxblodsrött läppstift

Om det är något jag aldrig riktigt blir blir vän med är det brunt läppstift. Det är så snyggt på andra, men jag gillar det verkligen inte mot min hudton. Däremot trivs jag väldigt bra i oxblodsrött, både på naglar och läppar. Här har jag först målat läppennan Foxy Brown från Charlotte Tilbury över hela läppen, och ovanpå det har jag applicerat den plommonröda, lite glansiga läppkritan Cold Plum från Makiash. Ett snabbt och enkelt sätt att få brunt läppstift att funka på mig.

4 tankar på “Oxblodsrött läppstift

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.