Hudstatus

I dag ska jag på hudbehandling hos Serenity igen. Jag tänkte att vi skulle titta lite på vad som hänt med huden sedan förra behandlingen, som var för drygt tre veckor sedan och som jag skrivit mer om här.

Så här såg min hud ut före första behandlingen. Inte glad alls, som ni ser. Flera plitor på kinden och ganska matt och livlös hy.

Så här såg jag ut ett par veckor efter den första behandlingen. Betydligt renare hy, bättre lyster och jämnare hudton.

Jag är supernöjd med resultatet och ser verkligen fram emot nästa behandling. Jag återkommer under hösten med fler statusuppdateringar, om ni är intresserade.

2 tankar på “Hudstatus

  1. Du ser ju ut att ha fått ett jättefint resultat, vad kul! Jag var på ansiktsbehandling i onsdags men än så länge är huden mest bara i chock eller vad man nu ska kalla det, jag tror inte på utrensning för min hud var ju inte smutsig, däremot kan jag köpa att huden kan få ”träningsvärk”:) Var dock bara en helt vanlig ansiktsbehandling, jag har kört Enerpeel och Microneedling under våren så det var nästan ett år sen jag körde en vanlig klassisk ansiktsbehandling.

    • Tack! Ja jag är supernöjd! Nej jag tror inte heller på utrensning. På sin höjd tror jag att orenheter som redan finns i huden kan dras upp lite närmare ytan så att de blir lättare att få bort, men får man en massa finnar från ingenstans ser jag det snarare som ett dåligt tecken … 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.