Nytt jobb

Hej på er alla fina! I dag är en speciell dag, för jag påbörjar en ny tjänst, efter att ha frilansat i över ett år. Jag har verkligen trivts med frilansandet, så det är ett ganska stort steg att gå tillbaka till livet som anställd. Men det är en väldigt spännande och rolig tjänst, så jag ser fram emot höstens nya utmaningar.

Det kommer såklart bli ganska intensivt i början, eftersom det alltid är ansträngande att vara ny på jobbet. Vi får se hur det blir med bloggfrekevensen, men jag har tidsinställt ett gäng inlägg för de första veckorna, så att det inte ska bli helt tomt här i alla fall. Sedan får vi se hur mycket det blir utöver det. Och allteftersom jag kommer in mig på nya jobbet kommer säkert saker och ting att återgå till det normala här inne igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.