Mossgrön sminkning

Hej! Efter i dag har jag gjort min första vecka på nya jobbet, heja mig! Jag kan inte säga hur det har gått, för det här inlägget är tidsinställt, så i skrivande stund har jag inte ens gjort min första dag. Men jag tror att mitt framtida jag kommer att ha klarat det här finfint. Jag ska återgå till lite mer normal uppdatering så småningom, men det är bara så skönt att kunna fokusera helt på jobbet när man är ny, och veta att bloggen sköter sig själv och de tidsinställda inläggen kommer upp som de ska utan min inblandning. Då slipper jag känna stress över att bloggen blir försummad. Och så realtidsbloggar jag bara i den mån jag har tid och ork.

Här är i alla fall en mossgrön sminkning som jag blev riktigt nöjd med. Det är inte många gröna nyanser som jag trivs i, men den här mossgröna, lite skimriga varianten passar mig alldeles ypperligt. Just den här skuggan kommer från en Smashbox-palett som inte finns att få tag på längre, men vackra, dämpat gröna skimmerskuggor torde det inte råda brist på den här säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.