Red Carpet Red – Mitt bästa felköp

Min perfekta röda läppnyans, och läppstiftet som jag alltid, utan undantag får komplimanger för när jag bär det, är Red Carpet Red från Charlotte Tilbury. Det är en klassisk röd nyans som bara passar mig som handen i handsken. Egentligen är den ett felköp, eftersom jag bad säljaren att få köpa den mer vampiga och bäriga nyansen Glastonberry, men fick fel. När jag väl upptäckte misstaget var jag hemma i Sverige igen och fick så lov att gilla läget. Men det här var ett av mina mer lyckosamma felköp, måste jag säga. Läppstiftet har den behagliga Matte Revolution-formulan, som ser matt ut på läpparna, men är mjuk och behaglig att bära. Kan dock vara lite besvärlig att få jämn, på grund av den mjuka konsistensen, så funkar bäst med en läppenna i samma nyans, om du vill ha en perfekt läpp med knivskarp läppkontur. Själv gillar jag att sudda ut läppkonturen lite, och ha en lite mjukare läpp med dessa. Jag brukar ofta dutta på stiftet i stället för att applicera det i svepande drag. Ibland använder jag fingrarna, ibland duttar jag på det direkt från hylsan. Här har jag i och för sig applicerat det generöst och svept på det, men har sedan suddat ut konturen lite i efterhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.