Niod Photography Fluid + Lumene Blur Foundation = sant

Jag har hittat en ny favoritkombination för en lite mer täckande bas än jag vanligtvis använder. Jag brukar alltid föredra en lätt bas, men någon gång ibland vill jag ha lite mer täckning, om jag ska fota en sminkning till bloggen, eller om jag ska på något evenemang och vill ha en jämn och slät bas. Niod Photography Fluid Opacity 12 % är en skimrig, flytande basprodukt som du kan använda som primer, mixa i din foundation eller dutta på som highlighter där du vill ha den. På senare tid har jag blandat den i Lumenes Blur Foundation, och jag älskar resultatet. Den utslätande effekten från Blur Foundation kombinerat med den mjuka lystern från Niod Photography Fluid blir som ett Instagramfilter på huden. Basen sitter jättefint på huden och håller sig fin länge. Här nedan ser ni en jämförelse mellan hur min hud ser ut helt osminkad och hur den ser ut efter att jag har använt Niod Photography Fluid och Lumene Blur Foundation. Ljuset skiljer sig åt litegrann mellan de olika bilderna för att solen kom fram när jag tog den andra bilden, men jag tror ändå ni ska få en bra bild vad den här basen gör på huden.
Här har jag zoomat in lite, så ni kan se hur basen sitter på huden. När man använder en bas med lite högre täckning (jag skulle säga att det här ger en medelhög täckning) syns den oftast på huden. Det är därför jag helst använder baser med låg täckning till vardags. Även den här syns på huden, och man kan se att jag har foundation på mig. Men den ligger väldigt jämnt och fint på huden, och den framhäver inga ojämnheter eller torra partier i huden. Inte ens runt näsvingarna, vilket annars är ett problemområde för mig. Jag är jättenöjd med denna kombination, och jag är verkligen sugen på att testa mer från Niod, när de kommer till Sverige i höst! Även Hilde har testat Photography Fluid, och hon använder den som primer. Du kan läsa vad hon tycker här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.