Lumene Instant Glow Beauty Serum

Jag har testat Lumene Instant Glow Beauty Serum, som ska vara ett ”tonande lysterserum” som ger huden omedelbar lyster. Den innehåller nordiskt källvatten, lystergivande hjortron och ljusreflekterande färgpigment. Nyansen kallas ”universal” och fanns från början bara i en nyans. Jag är skeptisk till det mesta som kallas universal, och den här är alldeles för mörk för att jag ska kunna ha den i hela ansiktet. Visst är den lätta formulan mer förlåtande än en mer täckande variant, men det syns ändå tydligt att jag den är för mörk för mig. Lumene verkar ha insett detta själv, för sedan några veckor tillbaka finns Instant Glow Beauty Serum i tre nyanser: Universal Light, Universal Dark och Universal Medium. Eftersom mitt exemplar kom ut innan det fanns flera nyanser vet jag inte vilken av light, dark eller medium den motsvarar, men jag gissar på medium. Konsistensen är väldigt lättflytande och tunn, och ger inte någon täckning att tala om, däremot jämnar den ut hudtonen. De ljusreflekterande ingredienserna gör också att huden får en vacker lyster. Jag har använt den här som en lätt och naturlig bronzer, och det har blivit en favorit de dagar jag vill få lite värme och färg i huden, utan att för den sakens skull se ”bronzad” ut. Nu är jag också sugen på att testa den ljusaste varianten och se om den funkar att ha som bas i hela ansiktet. Den lätta och ljusreflekterande formulan tror jag skulle vara jättefin nu på hösten, när huden ofta blir lite torrare och tristare.

Lumene Instant Glow Beauty Serum + Instant Glow Watercolor Blush

1 tanke på “Lumene Instant Glow Beauty Serum

  1. Pingback: Årets sminkfavoriter 2017 | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.