Anastasia Beverly Hills Glow Kit Aurora

Jag köpte ju Aurora Glow Kit för någon vecka sedan, och jag fick för mig att testa flera av dem på ögonen samtidigt. Egentligen är det nog inte det bästa sättet att använda de här produkterna, utan jag kommer nog snarare använda dem som en pricken-över-i-avslutning i ögonsminkningar. Eftersom de är så ljusa och skira duttar jag nog hellre på dem i slutet av en sminkning, snarare än att bygga en hel look kring dem. Men nu gjorde jag så här den här gången, och så här blev det:

Jag tycker ändå att det blev rätt så trevligt. Skimmereffekten är såklart nästan omöjlig att fota i dagsljus, men det blev som en enkel och diskret sminkning, men mend något lite extra. Jag gillade inte den rosa färgen under ögonen dock. Den önskar jag att jag hade låtit bli. Men allt som är på det övre ögonlocket gillar jag verkligen! Eyelinern är ett löst pigment från SigilInspired (ett indiemärke som säljs på ebay, om jag minns rätt) som jag blandat till en eyeliner med Fix+.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.