Kat von D – Alchemist Palette – swatchfest

 Jag köpte ju Kat von D:s Alchemist-palett för ett tag sedan, och alla skuggorna är superfina men, som alltid med den här typen av skira skimmerhistorier, svåra att göra rättvisa på bild. Så jag har fotat hur de ser ut swatchade på fingertopparna, på handleden, och på ögonen.

Den rosa och den ljusblå skuggan lade jag under ögonen, men de kom inte alls till sin rätt på den skrynkliga huden under ögonen, särskilt inte den blå, så den får ni kolla in på arm- och fingertoppsbilderna.

Det ligger nära till hands att jämföra den här paletten med Aurora från Anastasia Beverly Hills, och jag tycker nog att formulan är trevligare på Alchemist-skuggorna. Både pigmenteringen och skimret känns jämnare och slätare, och man slipper synliga glitterkorn, vilket man får i Aurora-paletten. Du får dock betydligt mer produkt och fler färger i Aurora-paletten, så jag är inte alls ledsen att jag köpte den också.

4 tankar på “Kat von D – Alchemist Palette – swatchfest

  1. Jag köpte denna igår så det känns bra att höra att du gillar den! Jag hade den rosa skuggan i inte ögonvrån och på kindbenen igår, idag tänkte jag testa den blåa skuggan ovanpå eyelinern:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.