Magnificent Metals – Molten Midnight

Någon mer än jag som blev hänförd av de supermetalliska krämskuggorna från Stila som diverse YouTubers höjde till skyarna för några månader sedan? Då när de släpptes sålde de slut nästan på en gång, men nu finns de att få tag på hos t.ex. Asos, där jag köpte den här skönheten: Molten midnight. Alltså kolla in detta skimmer! Som såklart inte ser alls lika vackert ut på stillbild som det gör irl när ljuset reflekteras från olika håll. Jag ska göra en look med den här och återkomma senare i veckan. Det är lätt att tänka att en sån här skugga blir perfekt till de jul- och nyårsfester och dylikt, men en sån här skönhet är för fantastisk för att bara användas en eller ett par gånger om år. Jag tänker dra fram den här i tid och otid, bara för att jag kan. Oavsett tillfälle.

1 tanke på “Magnificent Metals – Molten Midnight

  1. Pingback: Written in the Stars – Stila Magnificent Metals | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.