Molten Midnight

Här är en sminkning jag gjorde med Molten Midnight från Stila. Det här måste vara en av de vackraste ögonskuggor jag någonsin sett. Tack vare den flytande formulan är den också lättanvänd jämfört med ett löst glitter. Den täcker fint efter bara ett snabbt svep med applikatorn, och du kan bygga upp den metalliska effekten med flera lager.

4 tankar på “Molten Midnight

    • Tack! Ja, jag tyckte det var lite av ett genombrott, faktiskt. Jag orkar sällan (aldrig) hålla på och tjafsa med löst glitter som yr överallt, men den här är precis lika lättanvänd som en vanlig ögonskugga!

  1. Åh vad fint!!! Har varit så sugen på dessa flytande skuggor, vill minnas att stila har ett mini-set till jul som jag hoppas dyker upp hos en europeisk återförsäljare. Det är ju otroligt svårt att välja färg…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.