Pinkwood + Happy Mood

Glad måndag! Kanske ni som jag behöver lite draghjälp av glada färger för att komma igång den här veckan. Här med gula Happy Mood från LH Cosmetics i vattenlinjen. Såg den här färgkombon på Instagram, har glömt vem det var jag såg den hos, men jag tänkte testa själv i alla fall. Kul att testa färgkombinationer som man aldrig skulle ha tänkt på själv. Vet inte om det blev någon favorit direkt, men som sagt, kul att testa. Jag gillar verkligen krämögonskuggan Pinkwood från Nabla. Den funkar alldeles utmärkt på egen hand, bara att dutta ut på ögonlocket, slänga på lite mascara och så var det klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.