Pinkwood + Metallic Lavender

Efter att ha testat Molten Midnight blev jag påmind om ett annat fantastiskt glitter från Stila som jag använer alldeles för sällan, nämligen detta. Det heter Metallic Lavender och är inte flytande, utan används bäst med lite Fix+ eller liknande mist. Det följer med någon liten mixingvätska i förpackningen, men den torkade ut efter typ en användning för mig, så den är inte så mycket att ha, tycker jag. Här har jag duttat Metallic Lavender ovanpå krämskugggan Pinkwood från Nabla.

Jag testade sminkningen både med och utan mascara, och här tycker jag nog ändå att mascaran faktiskt gjorde sitt till, så jag föredrar den varianten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.