Tävling – vinn produkter från Lumene

Uppdatering: Tävlingen är nu stängd, och vinnarna kommer att utses inom de närmaste dagarna.

Jag tänkte att vi skulle ha en liten tävling här i bloggen. Jag har faktiskt aldrig anordnat en tävlig här förut, så det känns jätteroligt. Jag tänkte i alla fall tävla ut tre kit med Lumene-produkter. Det här är inget samarbete med Lumene, vill jag bara påpeka. Jag har en massa dubletter från Lumene efter att jag vann en tävling på Daisy Beauty Cruise, så jag tänkte att ni skulle få ta del av härligheten. Jag har satt ihop tre olika kit, utifrån tanken att man ska kunna använda dem tillsammans. Det kan vara så att värdet skiljer sig åt mellan kiten – jag har faktiskt inte räknat ut värdet på dem. Men varje kit innehåller sex produkter, och jag har som sagt försökt komponera dem så att de ska passa åtminstone någorlunda tillsammans. Alla produkter är givetvis helt oanvända, men jag har tagit upp vissa ur förpackningen så att ni ska få se hur de ser ut.Det första kitet är perfekt för en sotad sminkning, vilket passar bra till säsongens kommande festligheter. Kittet innehåller en ögonskuggspalett med fem nyanser som går i svart och grått samt en svart ögonpenna för en ännu intensivare sotning. För läpparna ett läppstift och läppenna som ser röda ut på bilden av någon anledning, men som faktiskt är klarrosa. Jag vet att inte alla vill kombinera en dramatisk ögonlook med dramatiska läppar, men jag tycker att det är supersnyggt med en klarrosa läpp till en grå, sotad sminkning. Det följer också med ett ljusrosa läppstift för den som vill kombinera den sotade looken med en mer neutral läpp. Och så en flytande highlighter för extra glow.

 • Nordic Noir Eyeshadow Palette – Smokey
 • Nordic Noir Intense Eye Pencil – 1 Intense Black
 • Nordic Light Instant Illuminizer – Shimmering Dusk
 • Nordic Seduction Creamy Lipstick – 14 Blossom Fields
 • Nordic Seduction Long-lasting Lipliner – 3
 • Nordic Seduction Creamy Lipstick – 5 Blooming Meadow

Kit nummer två är murrigt och höstigt och alldeles otroligt snyggt tycker jag, om jag får säga det själv. Det innehåller tre singelögonskuggor – två matta och en skimrig, ett vackert bärfärgat läppstift i matt formula, en mascara och ett highlighterstift med två ändar som är en av mina absoluta favoriter när det kommer till highlighters.

 • Nordic Chic Pure Color Eyeshadow – 3 Silver Sky
 • Nordic Chic Pure Color Eyeshadow – 8 Before Sunrise
 • Nordic Chic Pure Color Eyeshadow – 10 Polar Night
 • Nordic Seduction Matte Lipstick – 1 Twilight Moment
 • Nordic Noir Deep Impact Mascara – Deep Black
 • Nordic Nude Glow Enhancer

Det tredje och sista kittet är lite mer roséguld-inspirerat och passar fint till mer neutrala sminkningar. Men det går även att göra en mer dramatisk look med ögonskuggspaletten, som har en fin blandning av mörka och ljusa färger. Till läpparna finns ett läppstift och läppenna i en jättefin, ganska neutral nyans. Obs att läppennan och läppstiftet inte är en perfekt matchning, tyvärr. Men de går utmärkt att använda var för sig, och kan nog även blandas in i varandra om man orkar lägga ner lite extra omsorg på läpparna. Det finns även ett skirt, ljusrosa läppglans, en mascaraprimer som du applicerar före din mascara för fylligare fransar, samt en highlighter med världens vackraste mönster. Den kallas för rouge, men i mina ögon är det här en renodlad highlighter.

 • Nordic Noir Eyeshadow Palette – Rose Gold
 • Nordic Nude Light Reflecting Blush – 1
 • Nordic Seduction Matte Lipstick – 8 Glimmer of Light
 • Nordic Seduction Long-lasting Lip Liner – 8
 • Nordic Seduction Silky Lip Fluid – 5 Spring
 • Nordic Secret Volume Lash

Om du vill vara med och tävla gör du så här: Lämna en kommentar och säg vilket kit du helst skulle vilja vinna, och sedan vill jag att du berättar något roligt/pinsamt/konstigt som hänt dig, som du drömt eller som du hört från någon du känner. Så får vi varandra att skratta lite nu när mörkhösten har börjat och vi kan behöva lite uppmuntran.

Tävlingen är öppen fram till klockan 23:59 fredagen den 20 oktober. Jag kommer att välja tre vinnare och annonsera dem här på bloggen under nästa helg. Jag tar kontakt med vinnarna som har 72 timmar (tre dygn) på sig att svara. Om jag inte fått svar efter 72 timmar väljer jag en ny vinnare. Tävlingen är bara öppen för boende i Sverige, och resultatet kan inte överklagas. Jag kan inte garantera att du får det kit du önskar, men jag ska göra mitt bästa.

Jag kan börja med att berätta om en dröm jag hade för någon vecka sedan. Det hade skett en massa konstiga dödsfall och försvinnanden under den senaste tiden, och jag och några till var övertygade om att det var något lurt på gång. Eftersom vi inte kunde fråga offren vad som hade hänt (de var ju döda) bestämde vi för att försöka kontakta dem från den andra sidan. Och det bästa sättet att tala med de döda var enligt utsago via avloppssystemet. Så där stod vi och hällde någon mysko substans i handfatet på toaletten som jag tyckte luktade misstänkt likt kaustiksoda, och som rök som sjutton. Och så stod vi där på en rökfylld toalett och åkallade de döda via avloppen. Jag var livrädd utifall det skulle funka och kände samtidigt mig fånig, eftersom det kändes ganska uppenbart att det inte skulle funka. Ungefär där vaknade jag, så jag fick aldrig veta om avloppssystemen är en kanal till andra sidan eller inte.

13 tankar på “Tävling – vinn produkter från Lumene

 1. Ja mitt pinsammaste ögonblick måste väl ändå vara den omtalade luciadagen då jag åkte till jobbet utan kjol och gick så i åtminstone en timme innan jag upptäckte det. Något som man tidigare bara drömt om och lättad vaknat för att inse att det bara var en dröm 🙈🙊

 2. Skor som räddade liv
  Som 22-årig skandinavisk flicka turistade jag ensam i Barcelona på 70-talet. En medelålders spanjor förföljde mig och jag blev först irriterad, sedan arg, sedan lite rädd. Gymnasiespanskan hade jag lämnat några år tidigare. Jag försökte dock komma ihåg ordet för ”Gå!”, ”Stick!”. Jag vände mig om, svart i ögonen och skrek ”Venga!” Han tittade underligt på mig men stannade kvar. Påpassligt fanns en skoaffär för damer alldeles bredvid och jag tog min tillflykt dit. Jag hann prova många par innan mannen till sist lommade iväg.
  Tillbaka i Sverige slog jag upp ”venga” i lexikon. Det betyder ”Kom!”

  Kit 2

 3. Jag vet inte var jag ska börja när det kommer till pinsamheter, dråpligheter och sköj. Tur att jag är en glad skit och skrattar åt allt som händer. Det senaste jag minns med glädje är när jag efter en lång arbetsdag i Göteborg ska in på hotellrummet och koppla av lite snabbt innan middagen. Det börjar bli lite bråttom till toaletten och jag lyckas inte få igång lyset med hotellkortet (sätter inte i det ordentligt), så springer in till toaletten i mörker. Pang! säger det. Ni vet hur toaletter på hotell ibland är, glasdörr, glasvägg, glas, glas, glas! Jag har dundrat rakt in i glaset med huvudet före men tar mig mest för huvudet och går ÄNTLIGEN på toaletten. Morgonen efter checkar jag ut och beger mig hemåt till Stockholm igen. Dagen efter frågar min chef mig med ett hånflin om det hänt något på hotellet och skrattar. Jag svarar: ”Nej?” men undrar ju vad hon menar. Hon visar ett mail hon har fått från hotellet med en bild på mitt ansiktes avtryck mot glaset. Hahahahaha! Dom skickade det mest som en glas hälsning och såg fram emot när mina kollegor skulle komma på besök också 😊
  Kul, och lite pinsamt.
  Jag är en rödhårig sminkälskare med grönbruna ögon som skulle bli hemskt glad över att vinna ett kit som passar mina färger. Tror på nummer 2 eller 1.

 4. Haha man vet aldrig, kanske avloppet skulle funka irl! Jag har många pinsamma händelser. En av de värsta var när jag gick på högstadiet. Kvällen innan hade jag tagit av mig jeans och trosor samtidigt. De hamnade i byxbenet. På morgonen hoppade jag i jeansen. När jag kom till skolan och gick i korridoren undrade några (snygga) äldre killar vad jag släpade på nere vid byxbenet! Jag höll på att DÖÖ!! Där hängde gårdagens trosor!! Pinsamt!!

  Vilken fin tävling du bjuder på! Jag gillar de två sista kiten bäst. Om jag måste välja blir det den sista.

  KRAM Anna

 5. Hoppas på kit #3

  Jag ser ut som en typisk svensk med mina blå ögon och blonda hår; men talar flytande spanska, vilket är en ständig källa till nöje i kollektivtrafiken…
  En gång för många år sedan satt jag på tunnelbanan och läste när jag plötsligt inser att killarna bredvid mig sitter och analyserar mig och berättar vad de skulle göra med mig om de fick en chans…
  Jag svarade till slut att de skulle ha större chans om de satte på varandra, för jag sysslar inte med välgörenhet!
  Gissa vilka som klev av på nästa station?

 6. Kit nr 1 tack! 🙂

  Det roligaste jag har hört hände min kompis, en dag när hon skulle cykla till jobbet. Hon hade sin yogamatta med sig på ryggen, eftersom hon skulle direkt och träna efter arbetsdagens slut. Hon var lite stressad, cyklade fort och lyssnade som vanligt på ”Morgonpasset” i radio i hörlurarna.
  Plötsligt kände hon hur sitt ena byxben fastnade i cykelhjulet, och blev tvungen att stanna. Hon hade svårt att få loss tyget, och blev allt mer stressad. Samtidigt hörde hon hur de på radioprogrammet började diskutera en person de tittade på från studion: ”Stackarn, hon har fastnat med byxorna i cykeln… Och yogamattan på ryggen…” – varpå min kompis tänker ”Vad sjukt att det händer någon annan också!” – i samma ögonblick som hon inser att hon står utanför Radiohuset, och att det är henne de pratar om! Det hela slutade med att flera personer fick komma ut och hjälpa henne att komma loss, innan hon kunde fortsätta sin färd mot jobbet igen.
  Hon kanske blev sen den dagen, men hon kommer hädanefter att vara min största idol!

 7. Oj, jag har massor av pinsamheter att bjuda på! Vi kör en lagom dråplig:
  Jag hade cirka noll koll på vad som finns under huven på en bil, så när min franska bil behövde hydraolja köpte jag en men ville inte ”förnedra mig” till att be om hjälp på plats (kan själv) så jag åkte hem och fyllde på. Konstigt nog ville inte bilen ”resa sig” (tänk gammal fransk bil) så dåvarande pojkvän lånade ut sin bil och tog min till verkstaden. Där konstaterade de att jag hällt olja i behållaren för spolarvätska….killen skämdes och verkstadssnubben skrattade gott, han mindes mig från morgonen…..

  Om jag har turen på min sida önskar jag mig kit 2 eller 3.
  Tack för en väldigt bra blogg med bra blandning!

 8. Fina kit alla tre! Om jag har turen att vinna spelar det egentligen ingen roll vilket, men jag säger nr 3.
  Detta handlar inte om mig, utan en arbetskamrat. Hon berättade detta för några år sedan på en julmiddag med jobbet.
  Hon var hemma hos sin syster och myste med hennes barn i soffan framför tv:n. Den minsta sträcker fram fingrarna och typ kör upp dom i näsan på henne och säger; ”Lukta Cissi!” Och hon sa ”Usch nej, vad är det?”
  Och han, glädjestrålande; ”Gumpen!”

 9. Pingback: Greta + Twilight Moment | Culture of make-up

 10. Jag önskar kit nr 2 om jag vinner.

  För några år sen – när jag inte var lika klok som nu 😉 – satt jag på en buss med en kompis. Jag var väldigt irriterad på en gemensam bekant (NN) och sa väl både det ena och det andra om vad jag tyckte om den här NN. När vi ska stiga av bussen och jag reser mig ser jag att NN:s mamma har suttit bakom oss hela resan och med all sannolikhet hört allt jag spytt ur mig…

 11. Min pinsammaste upplevelse en klassiker. Jag hade lite brottom och skulle hem från jobbet. Skyndade in på toaletten och låste dörren (trodde jag!). Dörren som är gammal hade tydligen studsat upp något innan jag drog åt låset. Naturligtvis kom det en tjej som yittade i sin mobil och öppnade dörren. Men stängde den snabbt efter att ha tittat upp och sett mig. Jag tyckte själv inte det var så farligt, men säkert tyckte tjejen det var pinsamt. Kanske hade detta inte hänt om inte människor med besatthet tittar i sina mobiler hela tiden…?
  Jag skulle älska att vinna kit 2 eller3.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.