Vardagshjältar

Det har blivit allt mindre tid till omsorgsfulla sminkningar sedan jag började mitt nya jobb, så jag kör mest på pålitliga favoriter som jag vet funkar. Så slipper jag fundera så mycket. Guldskimrande primer och foundation kommer från Charlotte Tilbury, och hör till mina topp tre bästa baser. Det brunrosa krämrouget är från Bobby Brown och är något av det finaste jag vet. Smälter så fint ihop med basen från Charlotte Tilbury. Paletten från Marc Jacobs har ni sett förr, och den midnattsblå eyelinern är en krämskugga från H&M. Läpparna blir oftast något neutralt som råkar finnas till hands. På bilden finns även en highlighter från Make jo Store, men i ärlighetens namn skippar jag det steget de flesta dagar. Jag får tillräckligt mycket lyster av de övriga basprodukterna. Puder skippar jag oftast helt och hållet. Mascara är lite som läpparna – det som ligger lägligast till.   

2 tankar på “Vardagshjältar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.