Greta + Twilight Moment

Ni glömmer väl inte att delta i tävlingen om Lumene-produkter som avslutas på fredag? Jag tävlar ut tre paket med Lumene-produkter, och allt ni behöver göra är att kommentera på tävlingsinlägget och berätta om något roligt/pinsamt/knäppt ni varit med om/hört/sett/drömt. Jag utser de tre vinnarna under helgen och annonserar resultatet här på bloggen. På bilden ser ni en av produkterna ni har chans att vinna, nämligen läppstiftet Twilight moment, som jag har lagt ovanpå läppennan Greta från Idun Minerals. Obs att jag inte har använt det läppstift som tävlas ut till att göra den här looken. Det borde inte behöva påpekas, men bara för att det inte ska bli några missförstånd: alla produkter som ingår i tävlingen är självklart oanvända!

1 tanke på “Greta + Twilight Moment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.