Ha den äran till mig!

I dag fyller jag år, så jag tänkte göra ett liten önskelista, bara på skoj. Inget av detta kommer jag att få, eftersom jag redan kommit överens med min man om vad han ska ge mig (lämna inget åt slumpen), men jag tänkte att det kunde vara lite kul med lite presentidéer så här inför den annalkande julen. Det här är i alla fall saker som jag skulle bli jätteglad över att få!
1. Liberty Londons julkalender

Liberty släpper sin lyxiga julkalender om ett par dagar, men tyvärr skickar de inte till Sverige (dock till Norge och en massa andra länder i Europa, whats up with that?). Jag ska till London i slutet av november, men då är nog den här slutsåld sedan länge :´-(

2. Hourglass Ambient Lighting Edit – Volume 3
Om det är något jag INTE behöver så är det en till Hourglass-palett. Jag köpte förförra årets limited edition-palett, och förra årets, eftersom jag ändå var i London då. Men det är ju det som är fint med önskelistor. Man kan lägga till vilka onödiga saker som helst. Och jag undrar nog ändå om inte det här är den finaste hittills?

3. LH Cosmetics Flash Crayons

Linda Hallbergs märke LH Cosmetics släpper en linje metalliska pennor i dagarna, som ser helt fantastiska ut! Formulan verkar vara lika lättjobbad och hållbar som de matta pennorna, så det bådar gott!

 

4 tankar på “Ha den äran till mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.