& Other Stories Havana Blues EdT

Ett nytt tillskott till parfymsamlingen här hemma är Havana Blues från & Other Stories. Det är en frisk och sträv doft med noter av bland annat citrus, jasmin, tobak och fikon, vilket jag tycker passar jättefint den här årstiden, när luften blir kyligare och klarare. Tack vare att den är så lätt passar den även perfekt som kontorsparfym, om man inte vill bedöva kollgorna med parfymångor. Hållbarheten är inte fantastisk, men med tanke på priset tycker jag att det är okej att bättra på under dagen. Även min man har testat Havana Blues och älskar den, så jag får nog gömma undan den om jag ska få ha den för mig själv.

Nu har jag inte kvittot kvar, och jag hittar den inte online (säg inte att den har utgått ur sortimentet – det skulle just vara typiskt), men 250-300 kr har jag för mig att jag fick ge för den här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.