Scandalust

Här är ännu en sminkning med Scandalust-paletten från Marc Jacobs. Den här gången körde jag fullt ut på de matta, murriga höstfärgerna. Den röda färgen kommer inte riktigt till sin rätt på bilderna, men är helt fantastisk irl. Jag har sagt det tidigare, men jag säger det igen – Marc Jacobs ögonskuggor är så fina att jobba med. Pigmenteringen är fantastisk, och man får ett jämnt och fint resultat varenda gång. Förutom kanske just den här gången då, ehrm. Det gick sådär att sudda ut kanterna i den här looken, men det är inte skuggornas fel, utan beror på att jag har torra partier på mina ögonlock, precis där globlinjen ska suddas ut. Det är rester från ett eksem jag fick för ett tag sedan, som jag tror är en reaktion på något jag har använt på ögonen. Huvudmisstänkta är en ny ögonkräm som jag testat och en sminkrengöring. Nu vill jag testa dem igen men var för sig, bara för att se om jag får samma problem igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.