Paradise Extatic

Få mascaror har hajpats så mycket den senaste tiden som Paradise Extatic från L’Oréal Paris (eller Lash Paradise, som den kallas i USA). Jag var förstås tvungen att testa, och jag tänkte att vi skulle titta på hur den funkade för mig. Jag kan börja med att säga att det första intrycket var … så där. Vi tittar på bilderna från den första användningen:
När jag testade Paradise Extatic för första gången hade jag lite av en ögonfranskris, kan man säga. Jag hade tappat ganska mycket ögonfransar och hade lite ojämna och ganska glesa fransar, vilket jag inte brukar ha. Jag tror att det kan ha göra med att jag har börjat använda ögonfranstång igen. Formulan på mascaran var dessutom väldigt blöt, vilket nya mascaror ofta är. Detta resulterade i att det såg ut som om jag hade ungefär fem ögonfransar totalt. Jag brukar inte vara så känslig för att ögonfransarna klumpar ihop sig lite, men nu när jag hade så glesa fransar blev det mest bara spindelben av det hela.

Så jag lät mascaran ligga några veckor. Under den tiden hann mina ögonfransar växa till sig lite, och den här gången blev resultatet ett helt annat:

Den här gången fick jag fin volym och betydligt bättre separation, och jag måste säga att jag håller med om att det här är en fin mascara. Jag får också en bra böj med den här mascaran, så jag slipper använda min franstång som uppenbarligen sliter på fransarna mer än jag trott. Hållbarheten är godtagbar enligt min mening. Jag kan ibland se att jag fått någon svart prick under ögonen eller på brynbenet, men då har jag redan kommit en bra bit in på eftermiddagen, så det är inget som stör mig nämnvärd. Om jag hade ett viktigt heldagsevenemang att gå på skulle jag kanske valt ett annat alternativ, men för vardagligt bruk tycker jag att den här fungerar alldeles utmärkt.

Mascaran kostar 139 kr och finns att köpa i princip överallt.

1 tanke på “Paradise Extatic

  1. Pingback: Hur gick det sen? | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.