IDUN Minerals lanserar hudvård

I oktober lanserade IDUN Minerals hudvårdsprodukter som bygger på ett enkelt trestegssystem. 1: rengöring, 2: serum, 3: dag/nattkräm + ögonkräm. Precis vad jag väntat mig av IDUN – enkelt och logiskt, och inga onödiga utsvävningar. Förpackningarna är dessutom märkta med en siffra som visar vilket steg i hudvårdsrutinen produkten hör till.

Jag har fått hem en mousserengöring, en dagkräm för normal hy/blandhy och en lite rikare nattkräm. Eftersom IDUN Minerals sminkprodukter är väldigt snälla mot huden och icke-allergena (ett bevis på detta är att de säljs på Apoteket, som har väldigt hårda krav på att de produkter som säljs där ska vara snälla mot huden och icke-allergena), så gissar jag att hudvårdsprodukterna kommer att vara milda och vårdande. Jag gillar de stilrena och snygga förpackningarna, och framför allt att både krämer och rengöring förpackats i pumpflaska.

Jag ser fram emot att testa dessa produkter och återkommer när jag har bildat mig något slags uppfattning. Jag har testat rengöringen en enda gång, så jag kan inte ge någon recension annat än konstatera att den tar bort både ögonsmink och foundation effektivt. Jag tror dock att jag kommer att vänta lite med att testa rengöringen ordentligt tills vi har kommit in i en lite varmare årstid. Den här typen av skumrengöringar brukar passa mig alldeles utmärkt på sommaren, men på vintern vill min hy helst ha rika, krämiga och oljiga rengöringar. Ansiktskrämerna känns mjuka och skönt återfuktande på huden och de är helt oparfymerade, vilket jag tycker är jättebra. Jag älskar duschkrämer och kroppslotions som doftar mumma, men i ansiktet vill jag helst köra oparfymerat. Jag är dessutom lite nyfiken på serumet, så jag kommer kanske att komplettera med det för att få den kompletta hudvårdsrutinen när jag väl sätter igång testandet på allvar.

Priserna på IDUN:s hudvårdsprodukter ligger ligger mellan 200 och 350 kronor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.