Idun Minerals puderfoundation

Jag undrar om jag kanske är en av de sista bloggarna i Sverige som testar Idun Minerals foundations. Jag fick hem deras puderfoundation och flytande foundation i början av sommaren, och nu tänkte jag skriva om pudervarianten, eftersom det är den ursprungliga varianten. Vi börjar med att titta på hur min hud ser ut helt utan smink:Och så här ser jag ut med ett lager Idun mineralfoundation. Som ni ser är hudtonen betydligt jämnare. Resultatet kan se en liten aning pudrigt ut på en gång, men åtminstone på mig smälter pudret in jättefint efter en stund, när hudens egna oljor blandar sig med pudret. Vill du skynda på processen kan du använda en mist av något slag.Jag tycker alltid att efterbilderna när jag bara har foundation på mig ser så ofördelaktiga ut, för jag ser totalt färglös ut. Jag tror att det beror på att mina läppar är så bleka. När dessutom hudtonen jämnas ut ser jag helt livlös ut. Vilket inte är foundationens fel, såklart. Men jag lägger till en bild där jag är färdigsminkad och har Iduns mineralfoundation som bas, så att ni ser hur slutresultatet ser ut. Jag tycker att det är en jättefin foundation som ger fin lyster. Rouge, bronzer och annat smink sitter fint ovanpå den och den håller hela dagen.

2 tankar på “Idun Minerals puderfoundation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.