Pink Opal

 Hörrni, jag tycker vi piggar upp denna novembermåndag med lite färg! Här har jag gjort en sotad sminkning i blå/lila/rosa nyanser. Jag har använt en midnatssblå krämskugga som bas, svept lite lila ögonskugga i globlinjen och till sist duttat på lite av Pink Opal från Kat von D:s Alchemist-palett. I ögonvrån har jag duttat Green Emerald från samma palett. Jag ångrade mig ganska omedelbart när jag hade gjort det, men det fick vara kvar. Men jag hade nog tyckt det var snyggare med något mer subtilt istället, som inte snodde uppmärksamheten från ljuliga Pink Opal mitt på ögonlocket. Som vanligt är det jättesvårt att göra duokroma skuggor rättvisa på bild, men jag hoppas att ni ser lite av skiftningarna i alla fall.

4 tankar på “Pink Opal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.