Written in the Stars – Stila Magnificent Metals

Hörrni, Stila har släppt en uppsättning med tre minivarianter av Magnificent Metals som en del av sin julkollektion! Kitet heter Written in the Stars och kan köpas hos t.ex. Cult BeautyAlla de här tre är jättefina, och jag är särskilt förtjust i silvriga Diamond dust, som har en genomskinlig bas med silvrigt glitter som reflekteras i en mängd olika färger. Magiskt! De andra två är också fina, och jag som gillar mullvadstoner (eller taupe, som det också kallas), ser fram emot att göra en murrig/glammig look med Smoky Storm. Från vänster: Diamond Dust, Kitten Karma och Smoky Storm.
Jag passade även på att klicka hem ett glitter från en annan kollektion (något slags sjöjungfru- eller enhörningsrelaterat, tror jag). Jag är själv inget fan av enhörnings/my little pony/mermaid-estetiken, men just den här nyansen, Sunset Cove, hade en vacker duokrom skiftning som jag drogs till.Tyvärr ser den inte alls ut som jag trodde att den skulle göra. Enligt bilderna online skulle den ha mer av en guldreflex i sig, men jag vet inte – den här ser mest bara babyrosa ut, med ett ganska kallt, blåaktigt skimmer. Så nja, jag vet inte. Jag ska förstås leka med den och se hur den funkar, men mitt första intryck var lite meh.

Kittet kostar 25 pund, och en enskild, fullstor förpackning kostar 23 pund. Här har jag skrivit om en annan Magnificent Metals-skugga.

5 tankar på “Written in the Stars – Stila Magnificent Metals

  1. Pingback: Kitten Karma | Culture of make-up

  2. Pingback: Fredagslook | Culture of make-up

  3. Pingback: If all else fails, add some glitter | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.