Glovember – Better Together

Jag gjorde en kall, gråtonad sminkning med Kat von D:s sida av Better Together-paletten. Den skimriga skuggan håller en fantastiskt fin kvalitet. Otroligt pigmenterad och täcker jämnt och fint utan att jag behöver jobba med den särskilt mycket alls.   Jag använde även Tattoo Liner från Kat von D. Jag har varit ganska anti flytande liner ganska länge, och föredragit kajalpennor, kräm- eller gelliners som går lättare att sudda. Men nu har jag hittat tillbaka till den skarpa svarta linjen litegrann, känns det som. Jag gillar Tattoo Liner, men Kiss Pro New York har en fin liner med filtspets också som funkar jättebra och är betydligt billigare.Jag kan ha gått loss lite med highlightern. I november får man göra vad man kan för att hitta tillbaka till något slags glow i huden. Det kanske finns potential till ett tema här – glovember? Eller? För krystat? Tema eller inte – jag kommer i alla fall att lassa på highlighter den här årstiden, i brist på naturlig lyster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.