Söndag och teknikbryderier

Hej hörrni! Ni har kanske sett att bloggen ser lite annorlunda ut. Det var inte riktigt meningen att det skulle bli så, men jag uppgraderade mitt WordPress-konto, och vips hade mitt bloggtema bytts ut mot ett annat, jättefult. Och jag hittade inte tillbaka mitt gamla tema, så jag tog ett annat, ganska neutralt tema och där är vi nu. Inget är där det ska vara längre och headerbilden som jag laddade upp i villervallan är jag inte alls nöjd med. Men men. Jag ska lösa det här, men jag varken orkar eller har tid att krångla med det nu. Jag har för övrigt tänkt i ungefär ett år att jag måste försöka få till någon ordentlig design av den här bloggen. Jag är inte så intresserad av sådant själv, och är definitivt inte duktig på det, så jag skulle behöva ta hjälp av någon. Kanske detta får bli en spark i rumpan.

Nåväl. Jag har inte så mycket mer att bjuda er på här i dag, men här kommer en look från i somras bara för att. En helt vanlig brun och champangefärgad historia, men rätt mysig ändå. Jag tänkte förresten testa lite större bilder här i bloggen när jag ändå håller på och krånglar med formatet. Jag hade större bilder i bloggen förr, men blev lite obekväm med att ni kunde se varenda liten por i mitt ansikte och drog ner storleken. Men samtidigt gillar jag när andra bloggar har stora bilder, för man kan se ordentligt vad man har gjort i sminkningen. Vad tycker ni?

2 tankar på “Söndag och teknikbryderier

  1. Kolla in picmonkey.com eller befunky.com! De har templates som du kan använda för att göra egna headers o.d. 🙂

    Jag gillar stora bilder, men kan känna igen mig i det du säger. Dock att vi ju visar upp smink och då är det ju bra om det syns hur det verkligen ser ut. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.