About Last Night

Jag grävde fram Marc Jacobs-paletten About Last Night, som jag köpte i London förra hösten. Jag vet att det har varit mycket Marc Jacobs nu, men jag gillar verkligen formulan på dessa skuggor. Just den här paletten innehåller visserligen några bottennapp, men de flesta skuggorna är riktigt fina. Den här gången blev det en sminkning med kalla blå/lila toner. Som blåögd får man ofta höra att man ska använda varma färger för att framhäva det blå i ögonen. Och det stämmer i och för sig att varma, jordnära toner skapar en kontrast till blå ögon som framhäver det blå. Men jag tycker att kalla, blå och lila färger är jättesnyggt mot blå ögon. Jag gillar att det får mina ögon att se lite mer gråblå ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.