London!

Ikväll åker jag och min man till London, och kommer att vara där i några dagar. Jag har ett par tidsinställda inlägg uppe, men annars kommer jag faktiskt ta ledigt från bloggen i några dagar, så ses vi när vi kommer tillbaka. Beroende på tid och lust kanske jag bloggar lite shoppingfynd från mobilen eller så, men vi får se hur det blir. Det kommer i alla fall garanterat att dyka upp lite nyinköpta grejer efter hemkomsten, det kan jag lova!

4 tankar på “London!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.