Zuii Organic Lip and Cheek Crème

*Inlägget innehåller pressprover*Sedan jag började jobba heltid och pendla varje dag har jag blivit insnöad på tidsbesparande, lättanvända multiprodukter. En sådan är Zuii Organic Lip and Cheek Crème. Det är ett krämrouge som går att använda både på läppar och kinder. Inget unikt i sig – sådana har vi sett från flera märken. Men jag gillar den här. Den är fint förpackad och har precis lagom pigmentering så att den ger en fin, naturlig rodnad. Den är lätt att jobba in i huden och jag behöver inte vara rädd för att få en rosa fläck på kinden som inte går att sudda ut.  Bara att stoppa fingret eller penseln i burken och dutta på kinderna och läpparna, dutta in i huden med fingrarna eller en sminkpensel/svamp och så är det klart.

Lip and Cheek Crème kostar 355 kr för 3,5 gram och finns i sex varianter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.