Klassisk julglamlook

Hej finisar! Imorgon går vi in december månad, och i helgen är det första advent, så jag känner att det borde vara okej att göra en ganska klassisk ”julsminkning”. För mig betyder det guld, rött och mycket skimmer/glitter. För någon annan kanske det betyder något annat, men det är den typen av look jag ser framför mig när jag tänker ”julsminkning”. Nu gör jag förvisso sällan den typen av sminkningar, men i den här sminkningen har jag gått all in med guldet, de röda läpparna och hela härligheten. Jag tror att samtliga produkter i den här sminkningen är utgånga, men å andra sidan brukar det inte råda brist på den här typen av nyanser i butikerna. IsaDora brukar ha fina ögonskuggskvartetter med vackra guldskimmerskuggor, och snygga, rödorangea färger och guldskimriga läppglans ska nog inte heller vara så svårt att hitta, om ni inte redan har det hemma i era sminkgömmor. Här har jag fotat i dagsljus (de andra bilderna är tagna med studiolampor), för att ni ska se det fantastiska glittret mer i detalj. Är det fler än jag som kan sitta och jämföra bilder på ögonskuggor tagna i olika ljus, och se hur de olika kvaliteterna kommer fram i olika typer av ljus? Inte? Okej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.