L’Occitanes julkalender

Hörrni! Jag har fått mitt livs första skönhetsadventskalender! Jag har suktat lite varje år, men det har alltid slutat med att jag inte har köpt någon för att 1) det har känts lite onödigt eftersom jag redan har sååå mycket produkter, 2) jag egentligen inte är så förtjust i miniförpackningar (visst, de är praktiska när man reser, men jag reser typ två gånger per år, så de ligger mest och dräller och är svåra att förvara på något vettigt sätt) och 3) jag gillar inte att köpa ett paket med en massa grejer som jag inte har valt själv. Samma med GWP* – jag köper hellre färre saker som jag valt ut själv. MEN – med det sagt. Min man var ute och reste i veckan och jag låg hemma och var sjuk och tyckte väldigt synd om mig själv, och när han kom hem i fredags hade han med sig L’Occitanes adventskalender. Och när jag nu slapp hela debatten med om jag verkligen behöver en julkalender eller inte, så är det faktiskt väldigt roligt öppna en lucka varje dag. Jag kommer säkert att få lite panik på alla miniförpackningar efter ett tag, men jag kan ju försöka att faktiskt använda upp produkterna och kanske göra några små recensioner här emellanåt också, så slipper de ligga och drälla.

Kan vi också bara uppskatta hur fint illustrerad den här kalendern är? Så mysiga julmotiv och en massa roliga detaljer att titta på. Och innehållet? Jag har bara öppnat två luckor hittills, och de innehöll en duschgele på 35 ml och en handkräm på 10 ml. Hela innehållet står listat på baksidan, men jag undviker noga att titta på den, för själva poängen med en adventskalender är ju överraskningsmomentet.

*Gift with purchase

I första luckan fanns Cherry Blossom Bath & Shower Gel, som jag förmodar luktar gott. Jag får återrapportera när jag fått mitt luktsinne tillbaka.I andra luckan hittade jag Dry Skin Hand Cream med 20 procent sheasmör, som är rik och ordentligt återfuktande. Somliga kanske tycker att den är för rik och kladdig, men jag som ständigt har torra och stramande händer den här årstiden tycker att den är underbar!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.