The Gypsy Shrine

Jag tänkte att vi skulle kika på ett par glitter som jag köpte i på Top Shop i London. De är från märket The Gypsy Shrine. Det ena (Black Diamond) är svart med små färgvariationer, och påminner lite om sotflagor (på ett bra sätt), och det andra (Dark Unicorn) skiftar i lila och grönt.

Jag är visserligen ingen ivrig anhängare av den här enhörningstrenden som pågått ett tag nu, men jag tyckte om Dark Unicorn för att det påminner lite om skiftningarna i ett snäckskal. Jag brukar ju inte göra så väldigt kreativa looker, så frågan är hur mycket dessa kommer att bli använda, men kanske kommer jag på något att göra med dem.

Självklart lyckades jag spilla ut en hel del, så jag kunde lika gärna utnyttja tillfället till att fota. Här ser man skiftningarna i grönt, blått och rostbrunt, t.ex.

1 tanke på “The Gypsy Shrine

  1. Pingback: Dark Unicorn | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.