L’Occitanes julkalender 3-9 december

Nu har en vecka gått med L’Occitanes julkalender. Jag måste säga att det är ett trevligt moment i min vardag, att leta upp dagens lucka och se vad som finns bakom den. Den 3 till 9 december har jag hittat följande:

En ansiktskräm, två hudkrämer för kroppen, schampo, balsam och en handkräm. Inte helt tokigt. Med det här lilla kitet skulle jag klara mig ganska långt under en weekendresa. Jag fick även en fast tvål ur mandelserien med skrubbkorn i, som man ska använda i duschen för att exfoliera kroppen. Den har jag redan testat, och den funkar riktigt bra. Kornen kändes lite vassa, men det kan bero på att jag var lite sjuklig när jag testade den och min hud blir alltid så öm och känslig när jag är krasslig. Oavsett så funkade den alltså bra, och precis som typ allt annat från mandelserien så gillar jag den här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.