Tre produkter för fantastiska fransar

När jag var till min hudterapeut sist frågade hon om jag hade gjort fransförlängning. Det hade jag inte – mina fransar var ett resultat av min favorittrio för ögonen: Frans- och brynserumen Combinal Magic Lashes och Velvet Lashes från Dr Temt och mascaran Paradise Extatic från L’Oréal. Jag har ju använt Magic Lashes tidigare och fått fina resultat (se recension här), men när jag använder Magic Lashes tillsammans med Velvet Lashes, som är ett stärkande och vårdande frans- och brynserum, så får jag fin volym, som tillsammans med längden jag får av Magic Lashes gör mina fransar finare än någonsin. Och med mascaran Paradise Extatic, som verkligen ger ordentligt med volym till fransarna, känns det som att en fransförlängning skulle vara helt bortkastad på mig. Jag har precis så långa och täta fransar som jag vill ha. Dock har jag märkt att Paradise Extatic torkar betydligt snabbare än andra mascaror i hylsan, så jag får inte ut särskilt många veckors användning av den här, vilket gör att det blir en relativt dyr mascara ändå, trots det relativt låga priset. Vanligtvis håller mascaror i tre månader för mig, och den här började torka in redan efter drygt en månad. Jag har på sistone testat en annan mascara som är minst lika bra, och som jag kommer att skriva mer om inom kort. För kännedom så har jag inom ramen för min frilansverksamhet vid ett par tillfällen samarbetat med Dr. Temts distributör, Acasia. Detta är helt skilt från min bloggverksamhet, och det här inlägget är inte ett samarbete eller sponsrat inlägg. Mina frilansuppdrag kommer aldrig att påverka mina omdömen om produkter, men jag vill ända nämna det för transparensens skull. Varje gång jag recenserar en produkt från ett märke som jag jobbar/har jobbat med kommer jag att vara tydlig med det. Ni får själva avgöra om och i så fall hur det påverkar er tilltro till mina recensioner om produkterna i fråga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.