Fredagslook

Glad fredag allihopa! Min hjärna är lite mos så här på slutspurten innan julledigheten, så jag har inget smart/roligt/intressant alls att skriva om den här looken. Mer än  att den kanske passar bra till julfesten eftersom den har lite glitter i sig. Eller så kan den passa bra om man bara ska sitta hemma i soffan och vill känna sig lite extra piffig framför Netflix. Det är oftast så det brukar vara för mig. Glittret kommer från Stilas Magnificent Metals-kit som sålde slut på tre röda. Jag inser nu vilket tur det var att jag klickade hem kitet så fort det släpptes. Impulsköp är inte alltid av ondo.

4 tankar på “Fredagslook

  1. Fint och glammigt! Jag brukar alltid sminka mig lite extra på lördagar, för det mesta är jag bara hemma med min man men han uppskattar det faktiskt så det tänker jag fortsätta med, man gör det ju ändå mest för sin egen skull. Ja och för bloggandet, man måste ju producera lite material ibland:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.