L’Occitanes julkalender 9–16 december

Så har det blivit dags att titta på veckans skörd från L’Occitanes julkalender. Det är fortfarande mysigt och lite spännande att öppna en lucka varje dag och se vad som gömmer sig där bakom, men vid det här laget känner jag också att det blir svårare att uppbåda entusiasm varje gång jag får en ny duschgel eller kroppslotion. Den här lilla gynnaren fick en egen bild, för den öppnade jag och använde samma kväll som jag hittade den i luckan. En liten sån här badbrustablett som gjorde vattnet lite grönt och fick det att dofta friskt och gott. Så mycket mer gjorde den väl inte, men trevligt var det. Lite trist att få en sån här om man inte har badkar dock. Men jag kan tänka mig att den även skulle vara trevlig att använda i ett fotbad, så man kanske kan få användning för den ändå. Resten av veckan: en duschgel, en kroppslotion, två hårda tvålar, en handkräm och ett läppbalsam. Vid det här laget är jag lite trött på duschgeler, tvålar och handkräm, så läppbalsam kändes som värsta kuriositeten. Jag måste säga att jag tycker att det är lite dålig variation på produkterna. Visst att L’Occitane främst är kända för sina handkrämer och sina dusch- och badprodukter, men ändå. De har ju faktiskt ansiktsvård och parfymer, så lite mer variation hade de kunnat frambringa tycker jag. Visst att parfymer och hudvård säkert är dyrare att ha med i en sådan här kalender, men jag skulle nog hellre betala lite mer för en kalender med lite mer varierat innehåll, faktiskt. Med det sagt så är alla dessa hudlotions, dushkrämer och handkrämer väldigt trevliga och behagliga att använda. Jag hade bara sett lite mindre av dem och lite mer av annat. Vi får se hur de sista åtta dagarna ser ut. Jag hoppas att jag åtminstone bakom en lucka hittar ett aldrig så litet provrör av någon av deras parfymer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.