Vintage Romance

Jag har shoppat lite i mitt sminkförråd och snubblade över paletten Vintage Romance från Sleek. Jag köpte den för något år sedan, och kan knappt minnas att jag har använt den. Den ser använd ut, så jag har säkert använt den, men jag har inget minne av det. Den har ett gäng jättefina skimmerskuggor som jag blev så sugen att testa. Jag hade egentligen tänkt göra en helt anan typ av sminkning den här dagen, men jag ändrade snabbt kurs när jag fick se den här paletten. Jag valde en grågrönbronsskimrig skugga som är väldigt svår att göra rättvisa på bild, men det är en ganska unik färg, jag har i alla fall ingen likadan skugga i min samling. Svårbestämbar och flyktig, precis som jag gillar det! Det enda jag inte gillar är att den här typen av skuggor är svåra att fånga på bild och mest ser platta och tråkiga ut. Nåväl, jag tror att ni kan se lite av de gröna skiftningarna på bilderna nedan i alla fall.

4 tankar på “Vintage Romance

  1. Att shoppa i den egna samlingen är ju det bästa, i alla fall för plånboken! Dessutom kan man hitta rätt fantastiska grejer där, jag shoppade flytande läppstift från Kat Von D av mig själv i lördags, nöjd med det köpet X2:) Vintage Romance köpte jag till en konpis för några år sedan, den ser riktigt fin ut och din sminkning blev jättefin, Sleek gör fantastiska paletter till en liten peng!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.