Julmanikyren

Hej på er! Jag hoppas att ni har haft några sköna och avkopplande dagar. Själv har jag vilat mer än jag gjort på flera år de senaste dagarna. Så skönt, och jag tror det lett till att min envetna förkylning äntligen har gett vika. Om jag ger något nyårslöfte inför det nya året ska det nog bli att vila mer. Jag har insett att jag är väldigt duktig på att sysselsätta mig på fritiden. Är det inte bloggen som uppdateras så är det något husprojekt eller något adminjobb som det är ”lika bra att få gjort”. Men ledigheten är ju till för återhämtning och jag känner att jag behöver bli lite bättre på den biten. Har ni några nyårslöften i år?

Med det sagt tänkte jag återgå till att uppdatera bloggen nu efter ledigheten, men jag mjukstartar lite med mobilbilder på sminkningar och annat som jag fotat under julen. Först ut är julens manikyr: en klassisk röd från Depend toppat men guldflagor från Dior. Ett säkert kort i julsammanhang. Hållbarheten är riktigt bra också – den här bilden är tagen tre dagar efter lackning och inte minsta spår av slitage.

4 tankar på “Julmanikyren

  1. Rött och guld är SÅ snyggt! Själv hann jag inte med någon julmanikyr.
    Jag ger inga nyårslöften mer. Fast iof har jag bestämt mig att jag måste ta tag i mig själv. Har gått upp väldigt mycket i vikt och det lider jag av. Så ett sundare år ska det bli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.