L’Occitanes julkalender 17-24 december

Julen är över, men jag vill ändå knyta ihop säcken och sammanfatta de sista dagarna av julkalendern. Vi tar oss en titt:

Vi har (ännu) en handkräm och en fotkräm. Vi har den storsäljande duscholjan från mandelserien och en bodylotion från samma serie. I julaftonsluckan fick jag till slut en parfym, som jag efterfrågat. Tyvärr funkade inte parfymen Arlésienne så bra på mig, men det är ju en ren smaksak, såklart. På bilden även en skimrande hudkräm. Och till slut en fast tvål och en duschgel. Ingen överraskning här.

Allt som allt kan jag väl säga att L’Occitanes kalender var trevlig, men att jag personligen tyckte att den blev lite enformig. Men nu är ju inte jag heller någon kroppsvårdsfantast, så jag kanske var fel målgrupp, helt enkelt. Nästa år kanske jag helt enkelt ska satsa på en kalender med mer varierat innehåll av smink och hudvård.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.