Lacqua Snowflakes

Jag tänkte visa ett nagellack som jag köpte för ett tag sen och som jag tycker passar himla fint så här på vintern. Det är Snowflake från Lacqua, som har en genomskinlig bas och vackert blå skimmerpartiklar. Här har jag lackat det ovanpå ett ljusrosa lack från samma märke som jag tyvärr inte har namnet på i skrivande stund.Nu är ju inte jag någon mästare på vare sig manikyrer eller manikyrbilder, men jag hoppas det kommer fram något hur vackert den får det färgade lacket att skifta i blått. Skirt, kallt och lite gnistrande – det här lacket gör skäl för sitt namn. Ni får bortse ifrån mina hemska nagelband. Jag har överhuvudtaget inte orkat ägna mig åt någon nagelvård på sistone. För mig är det den som prioriteras bort först när orken tryter. Smink och hudvård är aldrig jobbigt eller tråkigt för mig, men att hålla på och exfoliera nagelband och smörja in naglarna med olja orkar jag sällan hålla på med någon längre tid, trots att jag gör vissa ansatser några gånger per år. Men så här ser Snowflake ut i alla fall. Det jag gillar lite extra med Lacqua är att det bara är att dra lacket av nageln när du har tröttnat på manikyren. Och det kan du göra utan att naglarna skadas. Perfekt för en nagellatmask som mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.