Daisy Beauty Expo 2018

I dag och imorgon går årets Daisy Beauty Expo av stapeln. Daisy Beauty Expo är ett event för influencers och journalister som skriver om beauty, och det är verkligen ett fantastiskt evenemang där vi har möjlighet att träffas, lära oss nya saker, testa nyheter, utbyta erfarenheter och såklart äta och dricka gott. I dag är det föreläsningar, och i morgon är det mässdag, där vi får gå runt och prata med utställarna och testa nyheter och lära oss mer om både gamla och nya märken.

Jag ska försöka rapportera så mycket jag kan på plats via sociala medier, men det brukar vara så att man har så fullt upp med att prata med folk och testa och klämma på produkter att man kommer av sig lite med fotandet. Om inte annat så kommer det ett inlägg här på bloggen dagarna efter eventet. Vill ni följa med i realtid kan ni kolla in hashtaggen #daisybeautyexpo på Instagram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.