Vintage Romance

Jag har inte hunnit göra någon ny sminkning på sistone, eftersom det har varit så mycket, så jag tänkte att vi skulle ta och titta på lite bättre bilder på nyårssminkningen (de förra bilderna var från min mobil, och jag hade helt glömt att jag fotade med systemkameran också). Här kan ni t.ex. se den fina skimmerskuggan Lust in LA på lite närmare håll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.