Mitt badrumsskåp

Ett kärt problem när man är på mässor som Daisy Beauty Expo är att man får en massa nya, spännande produkter som man ska förvara på något sätt. Produkter som jag använder varje dag och som jag vet att jag kommer att ta slut på inom en rimligt tid förvarar jag i badrumsskåpet för enkelhetens skull. Sådant som jag bara använder sporadiskt och sånt som jag inte har börjat testa än förvarar jag på annan plats så att de ska håla så länge som möjligt och inte skadas av den ofta varma och fuktiga luften inne i badrummet. Efter Daisy Beauty Expo, när mycket nytt skulle in i skåpet, bestämde jag mig för att det var dags för en rensning av badrumsskåpet. Så här såg det ut före:Och så här såg det ut efter. De produkter ni ser på  bilden nedan är sånt som jag har använt de senaste månaderna och som i de flesta fall är på väg att ta slut. Efterhand kommer jag att rotera in nya produkter, bland annat en hel den pressprover från expon. Jag kommer att skriva mer om det lite längre fram.Det är mycket milda produkter och produkter för torr hy här inne just nu, vilket passar utmärkt med tanke på att vintern har slagit till med full kraft. Rengöringen och dagkrämen från Eucerin är typiskt sådana milda, gosiga produkter som hjälper huden att hålla den värsta torrheten stången. Samma sak med produkterna från Acasia och Dr. Temt. Palinas Salicylsyra (den orangea tuben längst ner i högra hörnet) är en perfekt punktbehandling av blemmor, precis som BHA Liquid från Paula’s Choice. Schampo och balsam från EVO är bland det bästa jag testat, men är tyvärr snart slut. Den lilla miniflaskan med BUS-spray från James Read använde jag för första gången i dag. Jag blev lite orolig, för området jag sprejat på blev illrött ganska på en gång. Jag smorde dock på lite lugnande ansiktsmask från Dr. Temt (den vita flaskan med rosa text längst ner till höger) och rodnaden lade sig. Jag tror dock inte att jag kommer att våga mig på att använda just den BUS:en mer. Jag har ett par andra BUS-sprayer från samma märke som funkar alldeles utmärkt och som inte har irriterat huden det minsta hittills, så jag håller mig till dem, tror jag.

Det är nog första gången jag visat er insidan av mitt badrumsskåp, tror jag. Gillar ni att kika in i andras badrumsskåp?

4 tankar på “Mitt badrumsskåp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.