Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

Jag tänkte att vi skulle titta på en läpprodukt som jag fick på Daisy Beauty Expo, som visat sig vara en riktig fullträff! Jag talar om Revlons Ultra HD Matte Lipcolor i nyansen Devotion. Jag hade inga särskilda förväntningar på läppstiftet, utan testade det mest för att färgen passade den klänning jag skulle ha på mig i lördags. Och såklart glömde jag läppstiftet hemma, så jag inte kunde bättra på det under kvällen. Men se det behövdes inte. Det här läppstiftet satt ta mig sjutton precis hela kvällen, trots att jag åt och drack konstant från typ åtta på kvällen till två på natten. Visst, den lite glansiga finishen mattades av, men färgen skavdes inte av. Den mattades ned och bleknade något, men på ett jämnt och fint sätt. Jag kollade läpparna med jämna mellanrum under kvällen, och jag blev allt mer imponerad allt eftersom kvällen (och natten) fortskred. Förutom att hålla bra så doftar Ultra HD Matte Lipcolor gott och känns skönt på läpparna. Inget torrt fnas överhuvudtaget! Färgen är dessutom jättefin, så den här kommer att bli en riktig favorit i vår, tror jag.

Läppswatch – Revlon Ultra HD Matte Lipcolor Så här såg det ut i lördags, precis efter applicering. Det såg ut ungefär likadant ca 8 timmar senare efter mycket mat och dryck och prat in på småtimmarna – bara lite mattare och något svagare färg.

6 tankar på “Revlon Ultra HD Matte Lipcolor

  1. Pingback: Mer Revlon Ultra HD Matte Lipcolor | Culture of make-up

  2. Pingback: Wet n wild Liquid Catsuit Matte Lipstick | Culture of make-up

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.