Festsminkning

Hej hej! Här är en sminkning från i helgen, när jag var på 40-årsfest. Jag hade använt lite brun utan sol dagen innan, för jag börjar bli så trött på att vara blek och glåmig. Jag brukar omfamna min blekhet i vanliga fall, men i år har jag liksom inte känt för det.

I alla fall. Jag körde på en bronzad hy, guldiga ögon och rosa läppar. Låter som en lite märklig kombo kanske, men klänningen jag bar var en paisleymönstrad historia med svart botten och rosa och guldfärgat mönster, så det knöts ihop bra på något sätt. Jag lockade håret också, och fick den obligatoriska brännblåsan på tummen. Traditioner är till för att följas osv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.