Inte riktigt som jag tänkt mig

Jag hade tänkt göra lite roliga sminkningar i helgen, men jag vaknade upp i går och kunde knappt öppna ögonen för de var så svullna, vilket jag tror beror på en ögonkräm som jag använde i fredags, som jag inte brukar använda annars, och jag kände redan på eftermiddagen att det började klia på ögonlocken. Jag tvättade ansiktet direkt efter jobbet, men det var visst för sent. Så den här helgen har tyvärr blivit helt sminkfri. Jag har fotat lite produkter från Daisy Beauty Expo i stället, och så har jag ett par sminkningar på lager som jag gjorde tidigare i veckan som jag kan lägga upp så länge. Och så håller vi tummarna för att svullnaden går ner snabbt så jag kan sminka mig snart igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.