Essie Gel Couture – Model Clicks

Mina naglar är spröda och sköra året om, men det är som värst den här tiden på året. Därför målar jag sällan naglarna och håller dem korta, för det värsta jag vet är långa naglar som är mjuka och skivade *ryser*.

Men när jag någon gång målar naglarna använder jag Essie Gel Couture, eftersom det är ett av få lack som sitter någorlunda på mina naglar. Och så väljer jag gärna en mörk färg, eftersom jag tycker det passar fint även på korta naglar. Här har jag även gjort en accentnagel med Diors topplack med guldflagor. Jag vet, ni har sett det tusen gånger förr, men eftersom jag är sämst på manikyrer (för att inte tala om nail art) så tycker jag det är ett lätt och tacksamt sätt att göra en manikyr lite festligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.